Rólunk

A Dr. Koncz és Társai (korábban Szuper és Társai) Ügyvédi Iroda 2008-as alapítása óta folyamatosan fejlődik az évek során egy kiterjedt, több mint 10 munkatárssal, köztük pénzügyi szakemberekkel dolgozó nagy tapasztalattal rendelkező irodává nőtte ki magát. Az iroda vezetője Dr. Koncz Nikolette ügyvéd.

Fiatalos, lendületes hozzáállással, bizonyítottuk rátermettségünket és tapasztalatunkat. Alapelvünk, hogy mindenki problémáját meghallgatjuk, hozzáállásunkkal igyekszünk lerombolni azt a képzeletbeli távolságot, ami ügyfél és ügyvéd között fennáll. Ugyanakkor azt is fontosnak tartjuk, hogy olyan ügyet vállaljunk csak el, ami valóban szakterületünk. Mert ügyvédi iroda tudása, kapacitása nem foghat át minden jogterületet.

Jogvitáknál a fokozatosság elvét fontosnak tartjuk, nem biztos, hogy a drasztikus lépés (pl. peres eljárás megindítása) mindig a legcélravezetőbb megoldás, ha békés rendezés lehetőségét látjuk, mindig ezt az irányt javasoljuk elsőre. Ugyanakkor – ha szükséges – a jog adta minden eszközzel határozottan fellépünk ügyfeleink érdekében.

Az irodánk fő szakterülete a devizahitelkárosultak védelme.  Devizahitel károsultakkal 2014 óta foglalkozunk, nagyon sok bajba jutott embernek segítettünk már. Ez egy nagyon összetett jogterület, jártasságot igényel a bankjog, az ingatlanjog, a végrehajtási jog, a kártérítési jog és még több más jogterületben. L. részletesebben a főoldalon.